Redovisningsbyrå: Helsingfors – Esbo – Huvudstadsregionen

Vem sköter ekonomiförvaltningen i ditt företag? Värdesätter du stabilitet, kvalitet och kontinuitet ska du också välja en redovisningsbyrå som har lång erfarenhet på branschen. Vi stödjer dig i vardagen och förstår de utmaningar som småföretagare kämpar med varje dag.

Redovisningsbyrån Tilitoimisto Marjut Uotila är din pålitliga partner inom ekonomiförvaltning. Vi tar hand om din ekonomiförvaltning på ett omfattande sätt, både nu och under de kommande åren. Vi förstår de utmaningar ditt företag möter och strävar efter att erbjuda våra kunder så stabil och trygg helhet av ekonomiförvaltning som möjligt. Vårt företag grundades redan 1981. Vi har således över fyrtio års erfarenhet av att hjälpa våra kunder till framgång – du är varmt välkommen med.

 

010 422 8160info@ttmu.fi


Vi har lång erfarenhet av branschen och har hjälpt företag till framgång redan från år 1981.


 

Personlig och förnybar service

Vi är en liten redovisningsbyrå, och tack vare vår lilla storlek kan vi arbeta flexibelt. För dig betyder detta att du alltid vet vem du talar med. Vår verksamhet förnyas kontinuerligt och vi går i bräschen för utvecklingen inom branschen. Hos oss är din ekonomiförvaltning i bra händer. Den sköts av en expert som du kan lita på, både nu och under de kommande åren.

Vi utgår från kundernas behov

Vi erbjuder dig personlig service i alla dina frågor om ekonomiförvaltning. Vår redovisningsbyrå har två lokaler i Helsingforsregionen, en i Esbo och en i Pusula. Anlita oss för pålitlig, noggrann och kostnadseffektiv ekonomiförvaltning riktad till små företag. Våra erfarna experter på bokföring står till din tjänst – tveka inte att ta kontakt. Vi sköter bland annat den månatliga bokföringen, årliga boksluten, skattedeklarationerna, löneberäkningen och revisioner.

En helhetspartner inom ekonomiförvaltning

Hos oss får du en personlig bokförare som tar hand om ditt företags ärenden. Bokföraren sköter den månatliga bokföringen inklusive momsberäkningar, resultaträkningar, balansräkningar, huvudbok och dagbok. Vi sköter bokföringen på det sätt kunden önskar, antingen elektroniskt eller på det traditionella sättet. Vår uppgift är att hålla dig a jour med ditt företags ekonomiska situation.

Mångsidiga tjänster

Utöver bokföring sköter vi även reskontra, uppföljning av inköps- och försäljningsfakturor samt driver in ditt företags fordringar. När räkenskapsperioden tar slut upprättar vi även bokslutet. Med en korrekt upprättat bokslut får företagets intressenter så som kunder, underleverantörer, varuleverantörer och den offentliga sektorn tillräckliga uppgifter om företagets verksamhet och resultat.

Vårt mål: lättare vardag och utveckling av affärsverksamhet

Den månatliga bokföringen hjälper företaget i vardagen och möjliggör planering av affärsverksamheten. Vår ledande princip är att kunden ska känna sig fri att fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva oroa sig för ekonomiförvaltningen. Den sköter vi på ett pålitligt och stabilt sätt.

Ta kontakt

Ta kontakt och fråga mer. Vi diskuterar gärna hur bokföringen och ekonomiförvaltningen kan skötas i ditt företag. Vår service omfattar bland annat den månatliga bokföringen, löneberäkningen, skattedeklarationer, årsbokslut samt även revisioner. Vi betjänar dig i Helsingfors och Esbo samt i hela huvudstadsregionen.

Begär offert

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy