Vi hjälper ditt företag att lyckas

Vårt kärnkunnande ligger i bokföring

Vi har specialiserat oss på bokföring för småföretag redan i över 30 års tid. En välskött bokföringshelhet medför trygghet och utvecklar kundens affärsverksamhet. Servicehelheten byggs alltid utifrån kundens personliga behov och önskemål.

Vi samarbetar med flera olika aktörer på varierande branscher. Våra kunder är verksamma till exempel inom handel och finansiering eller representerar byggbranschen eller konsultföretag. Vi tar också hand om bokföringstjänster för finländska dotterbolag som hör till internationella koncerner. Största delen av våra kunder är från Nyland, men vi betjänar även kunder från hela Finland.

Vårt mål är att ge dig en möjlighet att kunna koncentrera helt på ditt eget arbete. Ta kontakt, så hjälper vi även ditt företag att växa och utvecklas.

010 422 8160   info@ttmu.fi

Bokföring Helsingfors – en komplett helhet

Vi är experter inom ekonomiförvaltning. Vår omfattande service täcker alla dina bokförings- och ekonomiförvaltningsbehov. Utöver bokföring kan vi även erbjuda löneberäkningstjänster samt sköta ditt bokslut och dina skattedeklarationer. Vi ger råd och hjälper dig också om du vill grunda ett företag eller avsluta din affärsverksamhet.


I ett långt kundförhållande lär vi känna varandras sätt att arbeta och kommunikationen fungerar smärtfritt. Då blir även verksamhetens kvalitet bättre och arbetet löper smidigare. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga bokföringsservice. Vi tar hand om dina siffror.

Kirjanpito

Vi är en pålitlig samarbetspartner

Vi iakttar god bokföringssed och sköter bokföringen plikttroget och i rätt tid. Den månatliga bokföringen omfattar bl.a. uppföljning och genomgång av inköps- och försäljningsfakturor och reseräkningar. Vi antecknar och granskar även ditt företags utgående och ingående momsbetalningar (mervärdesskatt).

Bokföringen sköts antingen på ett traditionellt sätt på papper eller elektroniskt med hjälp av vårt elektroniska bokföringsprogram. Vår redovisningsbyrå är verksam på Nyland med lokaler i Esbo och Pusula.


Bokföring på ett personligt sätt

Har du frågor om bokföring eller om ditt företags ekonomiförvaltning? Du kan alltid kontakta oss.

Våra yrkeskunniga och genuint trevliga bokförare står till din tjänst. Vi ger råd i alla frågor om bokföring – vet vi inte svaret genast så tar vi reda på det. Vi ger konsulthjälp även när saken gäller större helheter. Då avtalas helheten skilt.

En personlig bokförare känner sina kunder

Hos oss får du en personlig bokförare som sköter ditt företags ekonomi. Arbetet löper smidigt och effektivt när bokföringen samlas till en person som känner företaget och dess verksamhetskultur. Denna kunskap kan man dra nytta av i bokföringen. Samtidigt blir det även lättare att förutse företagets behov och planera framtiden. Vi känner våra kunder och deras behov, vilket gör att vi kan optimera våra lösningar för dem.


Tilitoimisto Marjut Uotila – Redovisning i Esbo och Helsingfors samt på den övriga huvudstadsregionen

Redovisningsbyrån Tilitoimisto Marjut Uotila har hjälpt sina kundföretag att blomstra redan i 30 år. Vi sköter alla dina bokföringsuppgifter från den månatliga bokföringen till momsdeklarationer och reseräkningar. All vår verksamhet sköts på ett giltigt och noggrant sätt och i rätt tid.

Vår redovisningsbyrå har två lokaler nära Helsingfors; en i Esbo och en i Pusula i västra Nyland. Detta betyder att de flesta av våra kunder kommer från huvudstadsregionen. Vi tar dock emot kunder från hela Finland, för redovisningsbyråns hemort är inte längre avgörande när verksamheten sker elektroniskt.

Hos oss får du betjäning på finska, svenska och engelska.


Förfrågningar och offertförfrågan

010 422 8160   info@ttmu.fi

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy