Autamme yritystäsi menestymään

Kirjanpito on tilitoimistomme ydinosaamista

Pienyritysten kirjanpito on ollut erikoisalaamme jo yli 30 vuotta. Hyvin hoidettu kirjanpitokokonaisuus tuo varmuutta ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Toimimme monien eri toimialojen kanssa, asiakkaamme ovat muun muassa kaupan-, ja rahoituksen alalta, rakennusliikkeitä sekä konsulttiyrityksiä. Hoidamme myös kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryritysten kirjanpitoa. Vaikka asiakkaamme ovat pääasiassa Uudenmaan alueelta, palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Haluamme, että pystyt keskittymään omaan työhösi sataprosenttisesti. Ota yhteyttä, niin autamme sinunkin yritystäsi kasvamaan ja kehittymään.

010 422 8160   info@ttmu.fi

Kirjanpito Helsinki – täydellinen kokonaisuus

Olemme taloushallinnonammattilainen, jolta saat kattavaa palvelua kaikissa kirjanpito- ja taloushallintoasioissa. Kirjanpidon lisäksi toteutamme muun muassa palkanlaskennan, veroilmoitukset ja tilinpäätökset. Neuvomme ja avustamme myös yrityksen perustamisessa sekä liiketoiminnan lopettamisessa.


Pitkässä asiakassuhteessa keskinäinen kommunikointi ja toimintatavat hioutuvat nappiinsa. Toiminnan laatu syvenee ja tehostuu. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista kirjanpitopalvelua ja miellyttävää asiakaskokemusta.

Kirjanpito

Olemme tunnollinen yhteistyökumppani

Kirjanpito suoritetaan aina tunnollisesti, ajantasaisesti ja hyvien kirjanpitotapojen mukaisesti. Kuukausittaiseen kirjanpitoon kuuluvat mm. osto- ja myyntilaskujen sekä matkalaskujen läpikäynti ja kirjaaminen sekä oikean tilitettävän tai vähennettävän arvonlisäveron kirjaaminen tai tarkastaminen.

Kirjanpidon voi hoitaa joko perinteisesti paperilla tai sähköisessä taloushallintojärjestelmässä. Toimistoja meillä on Uudellamaalla kaksi, Espoossa ja Pusulassa.


Henkilökohtaista kirjanpitopalvelua

Onko sinulla kysyttävää kirjanpidosta tai yrityksesi taloushallinnosta? Meihin voit ottaa aina yhteyttä.

Kirjanpitäjämme ovat ammattitaitoisia ja aidosti mukavia. Neuvomme asiakkaita kaikissa kirjanpitokysymyksissä – oman osaamisemme mukaisesti. Suuremmista konsultointikokonaisuuksista sovimme asiakkaan kanssa aina erikseen.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä tuntee asiakkaan

Sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka hoidossa ovat yrityksesi talousasiat. Kun kirjanpito on keskitetty yhdelle henkilölle, on työ sujuvaa ja tehokasta – yrityksen ja sen toimintakulttuurin tunteminen auttaa kirjanpidon toteutuksessa. Myös ennakointi ja suunnittelu paranee. Tunnemme tilitoimistomme asiakkaat ja tiedämme heidän tarpeensa, joten osaamme tarjota yrityksille optimaalisia ratkaisuja.


Tilitoimisto Marjut Uotila – Kirjanpito Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu

Tilitoimisto Marjut Uotila on auttanut yrityksiä menestymään jo yli 30 vuotta. Hoidamme kaikki kirjanpitotehtävät aina kuukausittaisista kirjanpitotoimista alv-ilmoituksiin ja matkalaskuihin. Kaikki tehtävämme suoritamme pätevästi, huolellisesti ja ajantasaisesti.

Tilitoimistollamme on kaksi palvelupistettä, jotka sijaitsevat molemmat Helsingin tuntumassa, Espoossa ja Läntisellä Uudellamaalla Pusulassa. Pääasiassa asiakkaamme tulevat siis pääkaupunkiseudulta. Palvelemme asiakkaita toki ympäri Suomen, sillä sähköisten palveluiden aikana ei tilitoimiston sijainti ole ratkaiseva tekijä.

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti.


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

010 422 8160   info@ttmu.fi

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2019 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy