Autamme yritystäsi menestymään

Kirjanpito Helsinki ja Espoo

Pienyritysten kirjanpito on ollut erikoisalaamme jo lähes 40 vuotta. Hyvin hoidettu kirjanpitokokonaisuus tuo varmuutta ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Toimimme monien eri toimialojen kanssa. Asiakkaamme ovat muun muassa kaupan ja rahoituksen alalta, rakennusliikkeitä sekä konsulttiyrityksiä. Hoidamme myös kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryritysten kirjanpitoa. Vaikka asiakkaamme ovat pääasiassa Uudenmaan alueella Helsinki ja Espoo, palvelemme kuitenkin asiakkaita ympäri Suomea.

Haluamme, että pystyt keskittymään omaan työhösi sataprosenttisesti. Ota yhteyttä, niin autamme sinunkin yritystäsi kasvamaan ja kehittymään.

Täydellinen kokonaisuus

Olemme taloushallinnon ammattilainen, jolta saat kattavaa palvelua kaikissa kirjanpito- ja taloushallintoasioissa. Kirjanpidon lisäksi toteutamme muun muassa palkanlaskennan, veroilmoitukset ja tilinpäätökset. Neuvomme ja avustamme myös yrityksen perustamisessa sekä liiketoiminnan lopettamisessa.

Pyydä tarjous kirjanpidosta »


Pitkässä asiakassuhteessa keskinäinen kommunikointi ja toimintatavat hioutuvat nappiinsa. Toiminnan laatu syvenee ja tehostuu. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista kirjanpitopalvelua ja miellyttävän asiakaskokemuksen.

Ammattilaisen tekemä kirjanpito säästää aikaasi

Olemme tunnollinen yhteistyökumppani

Kirjanpito suoritetaan aina tunnollisesti, ajantasaisesti ja hyvien kirjanpitotapojen mukaisesti. Kuukausittaiseen kirjanpitoon kuuluvat mm. osto- ja myyntilaskujen sekä matkalaskujen läpikäynti ja kirjaaminen sekä oikean tilitettävän tai vähennettävän arvonlisäveron kirjaaminen tai tarkastaminen.

Kirjanpidon voi hoitaa joko perinteisesti paperilla tai sähköisessä taloushallintojärjestelmässä. Toimistoja meillä on Uudellamaalla kaksi, Espoossa ja Pusulassa. Toimimme kumminkin koko Suomessa ja meillä on asiakkaita mm. Helsingissä, Turussa ja Oulussa.


Henkilökohtaista kirjanpitopalvelua

Onko sinulla kysyttävää kirjanpidosta tai yrityksesi taloushallinnosta? Meihin voit ottaa aina yhteyttä.

Kirjanpitäjämme ovat ammattitaitoisia ja aidosti mukavia. Neuvomme asiakkaita kaikissa kirjanpitokysymyksissä – oman osaamisemme mukaisesti. Suuremmista konsultointikokonaisuuksista sovimme asiakkaan kanssa aina erikseen.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä tuntee asiakkaan

Sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka hoidossa ovat yrityksesi talousasiat. Kun kirjanpito on keskitetty yhdelle henkilölle, on työ sujuvaa ja tehokasta – yrityksen ja sen toimintakulttuurin tunteminen auttaa kirjanpidon toteutuksessa. Myös ennakointi ja suunnittelu paranee. Tunnemme tilitoimistomme asiakkaat ja tiedämme heidän tarpeensa, joten osaamme tarjota yrityksille optimaalisia ratkaisuja.


Tilitoimisto Marjut Uotila – Kirjanpitoa Helsingissä

Tilitoimisto Marjut Uotila on auttanut yrityksiä menestymään jo lähes 40 vuotta. Hoidamme kaikki kirjanpitotehtävät aina kuukausittaisista kirjanpitotoimista alv-ilmoituksiin ja matkalaskuihin. Kaikki tehtävämme suoritamme pätevästi, huolellisesti ja ajantasaisesti.

Tilitoimistollamme on kaksi palvelupistettä, jotka sijaitsevat molemmat Helsingin tuntumassa, Espoossa ja läntisellä Uudellamaalla Pusulassa. Pääasiassa kirjanpito asiakkaamme tulevat siis pääkaupunkiseudulta Helsinki ja Espoo. Palvelemme asiakkaita toki ympäri Suomen, sillä sähköisten palveluiden aikana ei tilitoimiston sijainti ole ratkaiseva tekijä.

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti.


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

010 422 8160   

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2020 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy