Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Tilitoimisto Marjut Uotila tarjoaa kirjanpidon Helsingissä ja Espoossa laadukkaasti sekä ammattitaitoisesti. Kirjanpito Helsingin ja Espoon alueella toimii, kun taloushallinto on suunniteltu kunnolla. Kirjanpito Helsinki ja Espoo - vankalla otteella ja laadulla.

Kirjanpito Helsinki ja Espoo – Ammattimaista kirjanpitoa pienyrityksille

Kirjanpito Helsingissä ja Espoossa kannattaa hankkia aina luotettavalta ja ammattitaitoiselta kirjanpitäjältä.

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on perheyritys, jolta löytyy yli neljänkymmenen vuoden kokemus asiakasyritystemme kirjanpidosta. Olemme keskittyneet tarjoamaan etenkin mikro- ja pienyrityksille asiakkaan tarpeet huomioivaa ja asiantuntevaa palvelua.

Kirjanpitopalvelumme ulottuvat aina yhden henkilön toiminimistä monikansallisten pörssiyritysten tytäryhtiöiden kirjanpitoon ja taloushallintoon. Hoidamme asiakkuuksia laajalla kirjolla myös eri toimialoilta, joten monen eri alan erityispiirteet ovatkin meille tuttuja.

Modernia kirjanpitoa Helsingin ja Espoon alueella

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy käyttää moderneja sähköisen taloushallinnon työkaluja kirjanpitopalvelun tuottamiseen, jotta palvelumme olisi mahdollisimman tehokasta sekä asiakkaan aikaa säästävää. Pääasiallisena ohjelmana meillä on Finagon Procountor, joka on johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Suomessa. Olemme Procountor auktorisoima Platina-tason tilitoimisto. Emme ole kuitenkaan sidottuja mihinkään tiettyyn ohjelmistoon. Sähköisten työkalujemme ansiosta palvelumme eivät ole riippuvaisia fyysisitä toimipisteistä vaan voimme tarjota asiantuntevaa kirjanpitopalveluamme asiakkaan sijainnista riippumatta.

Kirjanpito Helsingissä ja Espoossa onnistuu ammattitaidolla ja tarvittavalla huolellisuudella Tilitoimisto Marjut Uotilalta. Kirjanpito Helsingin ja Espoon alueella hoituu meiltä luotettavasti pitkällä kokemuksella.

Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

mikro

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 350 000 euroa
  • liikevaihto 700 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

pienyritys

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
  • liikevaihto 12 000 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Näin prosessi kanssamme etenee

1

Jos mahdollista tarkista valmiiksi yrityksesi keskimääräinen tositteiden määrä (myyntilaskut, ostolaskut, kuitit, matka- ja kululaskut) kuukausittain sekä palkansaajien lukumäärä. Näiden tietojen avulla tarjouksen antaminen ja sopivan ohjelmistoratkaisun miettiminen helpottuu huomattavasti.

2

Ole yhteydessä meihin ja kerro yllä mainittujen tietojen lisäksi yhtiösi perustiedot, ALV-ilmoitusjakso, tilikausi sekä mistä palveluista olet kiinnostunut. Näin osaamme tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa palvelua.

3

Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa etkä ole vielä yritystä perustanut, ole suoraan meihin yhteydessä niin käymme yhdessä läpi tarvittavat toimenpiteet, mitä pitää ottaa huomioon. Mainitse tämä yhteydenotossasi.

4

Jos pääsemme sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen ja aloitamme yhteisen matkamme kohti sujuvaa taloushallintoa.

5

Asiakkuuden aloittamiseen liittyy monia velvoitteita sopimuksista tarvittavien valtuutuksien antamiseen ja asiakkaiden tunnistautumiseen. Meillä on näihin käytössä modernit työkalut, joten kaikki vaiheet voi hoitaa helposti sähköisesti omalta koneeltaan.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä neuvoo ja on yrittäjän tukena

Meillä asiakkaalla on aina oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee asiakasyrityksen liiketoiminnan ja sen erikoispiirteet. Henkilökohtainen kirjanpitäjä huolehtii, että yrityksesi lakisääteiset velvoitteet alv-ilmoituksista tilinpäätöksiin ja veroilmoituksiin on hoidettu ajallaan, eikä asiakkaamme tarvitse kantaa niistä huolta. Kirjanpitäjä tekee kirjaukset pääkirjanpidossa oikeille tileille eikä asiakkaan tarvitse näistä kantaa huolta. Epäselvissä kysymyksissä ja tulkinnanvaraisissa tilanteissa asiakkaan oma kirjanpitäjä on asiakkaaseen yhteydessä. Asiakkaan vastuulle jää vain tarvittavan materiaalin toimittaminen omalle kirjanpitäjälle ajallaan palvelun tuottamista varten.

Lakisääteisen palvelun lisäksi pyrimme löytämään asiakkaidemme kanssa aina asiakkaan tarpeisiin vastaavan palvelumallin, jotta asiakkaamme saavat, niin halutessaan, kirjanpitopalvelustaan irti muutakin kuin lakisääteisten velvoitteiden täyttämisen. Asiakkaanamme saat henkilökohtaiselta kirjanpitäjältäsi aina neuvontaa sekä ohjeita, oli sitten kysymyksessä myyntilaskun lähettäminen ulkomaille tai kriittinen yrityksen talouteen vaikuttava päätös.

Kommunikoimme myös yhtiön tilintarkastajan kanssa ja varmistamme että tilintarkastaja saa kirjanpitoon liittyen tarvittavan materiaalin tilintarkastuksen suorittamista varten.

Kirjanpitopalvelumme kattavat yrityksen koko elinkaaren

Meillä on tarjota sinulle asiantuntemusta sekä neuvontaa kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa.

Jos olet vasta harkitsemassa yrityksen perustamista, ottamalla yhteyttä saa hyödyllisiä neuvoja yhtiömuodon valinnasta perustamiseen liittyviin toimenpiteisiin.

Asiantuntijoiltamme saat neuvontaa myös erilaisiin yhtiön elinkaaren aikaisiin yritysjärjestelyihin; liiketoimintakaupoista sulautumiseen tai jakautumiseen, järkevään yritysrakenteeseen, yrityksen myymiseen tai lopettamiseen.

Kirjanpito Helsingissä ja Espoossa – Vähennä riskejä valitsemalla auktorisoitu tilitoimisto

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, mikä tarkoittaa, että tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu ja aina ajan tasalla. Taloushallintoliiton jäsentoimistona Tilitoimisto Marjut Uotila Oy takaa, että palvelu on jatkuvaa, vastuuvakuutukset ovat kunnossa ja tilitoimistomme toimii taloushallintopalvelualan hyvän tavan sekä lain mukaisesti. Meidän alaamme on laadukas kirjanpito Helsingin ja Espoon alueella!


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy