Autamme yritystäsi menestymään

Kirjanpito Helsingissä ja Espoossa pienyrityksille

Pienyritysten kirjanpito Helsingissä ja Espoossa on ollut erikoisalaamme jo lähes 40 vuotta. Toimialuettamme ovat Helsinki ja Espoo sekä kaupunkien lähiseutu. Hyvin hoidettu kokonaisuus tuo varmuutta ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Ole siis yhteydessä, kun tarvitset kirjanpitoa Helsingissä, Espoossa tai muualla Suomessa.

Pyydä tarjous kirjanpidosta »

Kirjanpito Helsingissä ja Espoossa laajasti eri toimialoille

Toimimme monien eri toimialojen kanssa. Asiakkaamme ovat muun muassa kaupan ja rahoituksen alalta, rakennusliikkeitä sekä konsulttiyrityksiä. Hoidamme myös kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryritysten kirjanpitoa. Vaikka tarjoamme kirjanpitoa pääasiassa Uudenmaan, kuten Helsingin ja Espoon, alueella toimiville yrityksille, palvelemme kuitenkin asiakkaita ympäri Suomea.

Haluamme, että pystyt keskittymään omaan työhösi sataprosenttisesti. Siksi tarjoamme ammattitaitoista kirjanpitoa Espoossa ja Helsingissä sekä muualla Suomessa toimiville yrityksille. Ota yhteyttä, niin autamme sinunkin yritystäsi kasvamaan ja kehittymään! Lue lisää myös taloushallinto Helsinki.

Täydellinen kirjanpidon kokonaisuus

Olemme kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen, sähköinen tilitoimisto, jolta saat kattavaa palvelua kaikissa kirjanpito- ja taloushallintoasioissa. Kirjanpidon lisäksi toteutamme muun muassa palkanlaskennan, veroilmoitukset ja tilinpäätökset. Neuvomme ja avustamme myös yrityksen perustamisessa sekä liiketoiminnan lopettamisessa.


”Yritys on kaikkea muuta kuin kasvoton kumppaniyritys johon lähetetään aineistot kerran kuussa ja he maksavat sitten palkat. Asiakkuus on paljon syvempää heidän kanssaan”, Pirhonen hymähtää.

Katso kaikki referenssit »


Pitkässä asiakassuhteessa keskinäinen kommunikointi ja toimintatavat hioutuvat tiiviisti yhteen. Toiminnan laatu syvenee ja tehostuu. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista kirjanpitopalvelua ja miellyttävän asiakaskokemuksen.

Ulkoistettu kirjanpito säästää aikaasi
Laadukas kirjanpito Helsingissä ja Espoossa Tilitoimisto Marjut Uotilalta.

Olemme tunnollinen yhteistyökumppani

Kirjanpito suoritetaan aina tunnollisesti, ajantasaisesti ja hyvien kirjanpitotapojen mukaisesti. Kuukausittaiseen palveluun kuuluvat mm. osto- ja myyntilaskujen sekä matkalaskujen läpikäynti ja kirjaaminen sekä oikean tilitettävän tai vähennettävän arvonlisäveron kirjaaminen tai tarkastaminen.

Kirjanpidon voi hoitaa joko perinteisesti paperilla tai sähköisessä taloushallintojärjestelmässä. Toimistoja meillä on Uudellamaalla kaksi, Espoossa ja Pusulassa. Kirjanpito onnistuu meiltä kuitenkin koko Suomessa ja meillä on asiakkaita mm. Helsingissä, Turussa ja Oulussa.


Henkilökohtaista palvelua

Kirjanpitäjämme ovat ammattitaitoisia ja aidosti mukavia. Neuvomme asiakkaita kaikissa kysymyksissä oman osaamisemme mukaisesti. Suuremmista konsultointikokonaisuuksista sovimme asiakkaan kanssa aina erikseen.

Kiinnostaako ulkoistettu kirjanpito Espoon ja Helsingin seudulla tai heräsikö kysymyksiä yrityksesi taloushallinnosta? Meihin voit ottaa aina yhteyttä.

Lähetä meille kysymyksesi »

Henkilökohtainen kirjanpitäjä tuntee asiakkaan

Sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka hoidossa ovat yrityksesi talousasiat. Kun kirjanpito on keskitetty yhdelle henkilölle, on työ sujuvaa ja tehokasta – yrityksen ja sen toimintakulttuurin tunteminen auttaa kirjanpidon toteutuksessa. Myös ennakointi ja suunnittelu paranee. Tunnemme tilitoimistomme asiakkaat ja tiedämme heidän tarpeensa, joten osaamme tarjota yrityksille optimaalisia ratkaisuja.


Tilitoimisto Marjut Uotila – Kirjanpito Espoon ja Helsingin alueella

Tilitoimisto Marjut Uotila on auttanut yrityksiä menestymään jo lähes 40 vuotta, joten kirjanpito hoituu rautaisella kokemuksella. Hoidamme kaikki tehtävät aina kuukausittaisista kirjanpitotoimista alv-ilmoituksiin ja matkalaskuihin. Kaikki työt suoritamme pätevästi, huolellisesti ja ajantasaisesti.

Tilitoimistollamme on kaksi palvelupistettä, jotka sijaitsevat molemmat Helsingin tuntumassa, Espoossa ja läntisellä Uudellamaalla Pusulassa. Palvelemme kirjanpidon asiakkaita toki ympäri Suomen, sillä sähköisten palveluiden aikana ei tilitoimiston sijainti ole ratkaiseva tekijä.

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti.


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

010 422 8160   

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2023 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy