Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981

Sähköinen taloushallinto ehdottomana vaatimuksena

Espoolainen esitystekniikan ratkaisuihin ja niiden urakointiin erikoistunut AVconcept Oy on ulkoistanut tilinpäätökset, veroilmoitukset ja palkanlaskennan Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:lle. Lisäksi heillä on käytössä täysin sähköinen taloushallinto Procountor-ohjelmistolla samasta paikasta.

Avconcept Oy:n toimitusjohtaja Harri Kiukas sanoo yhteistyön nykyisen tilitoimiston kanssa sujuneen erinomaisesti, eikä hän voisi enää kuvitellakaan aikaa ilman sähköistä talouden hallintaa.

Asiakkaaksi Procountorin suosituksesta

Kun Avconceptilla tuli tarve siirtyä sähköiseen talouden hallintaan, oli heillä jo valmiiksi mietittynä millä ohjelmistolla tämä haluttiin toteuttaa. Ohjelmistoksi oli valittu Procountor, josta pyydettiin suosituksia tilitoimistoista joilla ohjelmisto oli käytössä. Ohjelmistotalon suosituslistalta yhteistyökumppaniksi valikoitui Tilitoimisto Marjut Uotila Oy.

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”, Harri Kiukas kertaa tilitoimiston valinnan perustetta.

Neuvotteluhuone, ruudulla logo AVconcept

Kun palvelukokonaisuus toimii

Toimitusjohtaja Harri Kiukkaan puheissa vilahtelee tämän tuosta tyytyväisyys toimivaan asiakkuutteen Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n kanssa. Viestintä toimii sekä puhelimitse että sähköpostiviestein.

”Jos on tosi nopea tarve jollekin kyselylle niin soitan. Jos he eivät jostain syystä pysty vastaamaan heti, soittavat he nopeasti takaisin päin. Heiltä saa lähes tulkoon aina heti tarvittavan tiedon. Joten sieltä löytyy riittävästi ammattitaitoa tilitoimistotarpeisiin ja sitä minä odotan tilitoimistopalvelulta. Olemme olleet heidän toimintaansa tosi tyytyväisiä sillä kokonaisuus toimii”.

Entä mitä hyötyä Avconcept Oy on saanut yhteistyöstä?

”Jos meille tulee talouteen tai kirjanpitoon liittyviä kysymyksiä, voimme aina kysyä,  ja yleensä saa vastauksen heti. Ja jos asia ei selviä siltä istumalta, he selvittävät asian. Paluu paperisen taloudenhoitoon ei varmaan olisi edes mahdollista tänä päivänä, tai olisi, mutta se olisi aika työlästä hommaa. Joten ei kiitos”, Kiukas nauraa.

Pienille ja keskisuurille yrityksille luotettava kumppani

Asiakkuus tulee jatkumaan tulevaisuudessakin, sillä Harri Kiukas ei keksi yhtään asiaa, miksi näin ei tapahtuisi.

”Vaikka en ihan tarkkaan tiedä heidän kokonaisosaamistaan, niin ainakin pienille ja keskisuurille yrityksille uskallan suositella yritystä. Toimialakohtasia osaamisia tarvitaan, mutta esimerkiksi me olemme teknisen alan edustaja, jolla on maahantuontia ja muuta urakointiin liittyvää, ja siihen heiltä ainakin löytyy osaamista.”

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy