Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Tilitoimisto Marjut Uotila

Palkkahallinto mikro- ja pienyrityksille 

Ajallaan olevat oikein lasketut palkat ovat elinehto monelle mikro- ja pienyritykselle ja niiden henkilöstön tyytyväisyydelle. Meillä Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:ssä asiantunteva palkkatiimimme vastaa näihin haasteisiin ja helpottaa yrittäjän stressiä palkkapäivän lähestyessä. 

Palkkatiimimme laskee asiantuntevasti niin tunti- kuin kuukausipalkat, palkanlisät, lomapalkat, yrittäjän palkat ja palkkiot. Myös verovapaiden matkakustannusten korvausten maksut hoituvat vaivatta osana palkanlaskentaa. Asiakkaan tehtäväksi jää huolehtia siitä, että palkka-aineisto on viimeistään sovittuna ajankohtana toimitettuna tilitoimistolle. 

Tarjoamme palkkahallinnon palveluita lisäpalveluna taloushallintoasiakkaillemme, joten pelkkiä palkkahallinnon palveluita emme tarjoa. 

Asiantunteva palkkatiimi osaksi yritykseni taloushallintoa 

Palkkahallinnon ammattilaisiltamme myös aloitteleva tai ensimmäistä työntekijää palkkaava yritys saa neuvoja työsopimuksen laadinnasta, lakisääteisistä vakuutuksista ja palkanlaskennan prosesseista. Kaikkea ei todellakaan tarvitse tietää tai selvittää itse. Neuvomme tai etsimme vastauksia myös asiakkaidemme työehtosopimusten tulkintaan sekä muihin palkkahallintoon liittyviin kysymyksiin, joita asiakkaamme arjessaan kohtaavat. 

Tilitoimisto Marjut Uotila

Itselleen palkkaa maksavan yrittäjän tehtävälista

1

Tarkista että verokorttisi on ajan tasalla ja tarvittaessa päivitä se Omaverossa.

2

Ota itsellesi YEL-vakuutus eläkevakuutusyhtiöstä. Huomioi että eläkekertymäsi ja sosiaaliturvasi perustuu YEL-työtuloosi.

3

Toimita verokorttisi, palkkatiedot, tiedot mahdollisista luontoiseduista (puhelinetu, autoetu yms.) tilitoimiston palkkatiimille.

Aloittelevan työnantajan tehtävälista ennen ensimmäisiä palkanmaksuja

1

Pyydä työntekijöiltäsi verokortit.

2

Tee lakisääteiset vakuutussopimukset:

  • TyEL-vakuutus eläkevakuutusyhtiöstä
  • Tapaturma- ja ryhmähenkivakuutus vakuutusyhtiöstä
3

Toimita tilitoimiston palkkatiimille seuraavat tiedot:

  • Työsopimukset (tai tiedot sopimuksesta), palkkatiedot, palkanmaksupäivä sekä verokortit
  • TyEL-vakuutuksen tiedot (Vakuutusyhtiö, sopimusnumero)
  • Tapaturmavakuutuksen tiedot (Vakuutusyhtiö, vakuutusyhtiön y-tunnus, sopimusnumero)
4

Tarkista tilitoimiston edustajan kanssa, että Suomi.fi-valtuutukset palkkatietojen lähettämiseen ovat kunnossa.

Aloitteletko palkanmaksua ja tarvitset siihen tukea?

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n käyttää palkkahallinon tuottamiseen moderneja sähköisen taloushallinnon työkaluja, mikä mahdollistaa tehokkaan palkanlaskennan. Pääasiallisena ohjelmana meillä on myös palkkahallinnossa Finagon Procountor, josta myös palkkakirjanpito integroituu saumattomasti osaksi pääkirjanpitoa, eikä tietojen siirtoa eri ohjelmien välillä ole tarpeellista suorittaa.

Sähköinen ohjelmisto yhteiskäyttömahdollisuuksineen tarjoaa myös monia eri vaihtoehtoja työnjakoon asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Asiakas voi jättää palkanlaskennan kaikki prosessit palkkojen laskemisesta niiden maksatukseen ja Tulorekisteri-ilmoitusten lähettämisestä työnantajan erillisilmoitusten maksamiseen tilitoimiston tehtäväksi tai huolehtia itse esim. palkkojen tarkastuksesta ja maksatuksesta.

Laitetaan yrityksesi palkkahallinto kuntoon – Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin, niin käymme yhdessä läpi mitä sinun yrityksesi tulee ottaa palkkahallinnossa huomioon, jotta yrityksesi palkanmaksuprosessi sujuisi luotettavasti ja vaivattomasti.


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy