Autamme yritystäsi menestymään

Taloushallinto Helsinki, Espoo ja koko pääkaupunkiseutu

Taloushallinto Helsinki ja Espoo-alueilla sekä koko pääkapunkiseudulla. Teemme töitä ammattitaidolla ja ihmisläheisellä otteella! Taloushallinto on monille yrittäjille vaativin puoli yrittäjän työssä. Tilitoimisto Marjut Uotila Oy tarjoaa kattavan valikoiman palveluja taloushallintoon Helsingin, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun pienyrityksille.

Tilitoimistona tavoitteemme on tuottaa palveluillamme asiakasyrityksillemme aidosti lisäarvoa ja auttaa asiakkaitamme menestymään omilla toimialoillaan. Kun jätät yrityksen kirjanpidon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset, verojen maksun ja talouden seurannan meidän taloushallintomme huoleksi, voit keskittyä itse tuottavaan liiketoimintaan ja oman ydinosaamisesi hoitamiseen. Näin säästyt myös ylimääräiseltä stressiltä.

Ole siis yhteydessä Tilitoimisto Marjut Uotilaan, kun etsinnässä on laadukas taloushallinto Helsingissä!

010 422 8160   


Kirjanpito

Kirjanpito on yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus, mutta tämän lisäksi haluamme tarjota asiakasyrityksillemme ajallaan ja oikein tuotettua relevanttia taloushallintoon liittyvää tietoa liiketoimintapäätösten tueksi.


Kirjanpitopalvelumme käsittävät muun muassa seuraavat palvelut:

 • Kuukausittainen kirjanpito ja oma-aloitteiset veroilmoitukset verohallinnolle
 • Kuukausikirjanpidon raportointi
 • Tilinpäätös ja veroilmoitus
 • Konsernitilinpäätös
Taloushallinto Helsingissä ja Espoossa onnistuu erinomaisesti Tilitoimisto Marjut Uotilan avustuksella
Taloushallinto Helsingissä ja Espoossa luotettavasti Tilitoimisto Marjut Uotilalta.

Palkkahallinto

Palkanlaskenta on keskeinen osa taloushallintoa ja vaatii jatkuvasti muuttuvan lainsäädännön sekä työehtosopimusten tuntemista. Palkanlaskenta-asiakkaanamme saat käyttöösi palkkahallinnon ammattitutkinnon suorittaneen asiantuntijamme ja voit luottaa siihen, että yrityksesi palkat on luotettavasti ja oikea-aikaisesti hoidettu.

Taloushallinto Helsingissä kannattaa ulkoistaa tilitoimistollemme, sillä se keventää yrityksesi hallinnollisia rutiineja ja vapauttaa aikaa tuottavampaan työhön.


Palkkahallintomme käsittää muun muassa seuraavat palvelut:

 • Palkkojen laskeminen ja maksatus
 • Lomapalkkalaskenta
 • Viranomaisilmoitukset
 • Palkkojen tulorekisteri-ilmoitukset
 • Palkkakirjanpidon raportointi

Sähköinen taloushallinto Helsingissä

Sähköinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa keventämällä yrityksen hallinnollisia rutiineja sekä tehostaa taloushallintoa. Meillä pääasiallisena ohjelmistona on Finagon Procountor, mutta olemme ohjelmistoriippumaton toimija, joten voimme toteuttaa sähköisen taloushallinnon palveluita myös muilla ohjelmistoilla.

Lue lisää sähköinen tilitoimisto »


Sähköisen taloushallinnon etuja:

 • Myyntilaskujen teko, ostolaskujen maksatus, yrityksen taloudellisen tilan seuranta ja raporttien tarkastelu yhdessä ja samassa tietoturvallisessa pilvipalvelussa.
 • Kaikki yrityksen taloudellinen informaatio on arkistoituna tietoturvalliseen pilvipalveluun.
 • Sähköinen taloushallinto on askel kohti paperitonta toimistoa.

Tarjoamme tietoa päätöksenteon tueksi

Asiakasyrityksemme voivat luottaa siihen, että taloushallinnon tuottama tieto on relevanttia yrityksen toiminnan johtamiseen ja päätöksenteon tueksi. Tilinpäätös tuloslaskelmineen ja taseineen antaakin yrittäjälle ja yrityksen eri sidosryhmille tärkeää tietoa liiketoiminnan kannattavuudesta ja yrityksen taloudellisesta asemasta. Luotettava taloushallinto Helsingissä auttaa!

Ota meihin yhteyttä


Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

 • taseen loppusumma 350 000 euroa
 • liikevaihto 700 000 euroa
 • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

 • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
 • liikevaihto 12 000 000 euroa
 • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Taloushallinnon palvelut Helsinkiin ja muualle Suomeen

Sähköisessä taloushallinnossa ei tilitoimiston sijainnilla ole enää niin suurta merkitystä kuin ennen. Paperisia tositteita ei tarvitse enää toimittaa tilitoimistoon, vaan kaikki aineisto siirtyy sähköisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen välillä.

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa myös sitä, henkilökohtaisia tapaamisia asiakkaiden kanssa on harvemmin kuin aikaisemmin. Haluamme kuitenkin ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuntea ihmiset, joiden kanssa toimimme, joten vierailemme myös asiakkaidemme luona. Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme, jotta voimme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoon Tapiolassa sekä Lohjan Pusulassa (ent. Nummi-Pusula). Palvelemme asiakkaita Helsingistä Ivaloon.


Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentilitoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että tilitoimistomme osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu Taloushallintoliiton toimesta. Lisäksi Taloushallintoliitto valvoo, että sen jäsentilitoimistoissa on taloushallintoalan tiukimman seulan eli KLT-tutkinnon suorittaneita ammattilaisia, jolloin toimiston osaaminen taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä on kunnossa.

Ammattitaitoiset ja kokeneet kirjanpitäjämme huolehtivat siitä, että asiakkaidemme kirjanpito on tehty ajallaan lakien ja asetusten mukaisesti. Jos tarvitset apua taloushallinnon kanssa Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, ole yhteydessä meihin!


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

010 422 8160   

Voit ottaa yhteyttä myös  lomakkeella »

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2023 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy