Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Taloushallinto Helsinki ja Espoo -alueilla onnistuu, kun asialla on osaava tilitoimisto. Palvelemme kaikki taloushallinnon asiakkaitamme huolella ja laadulla. Taloushallinto Helsingin ja Espoon alueella laadukkaasti ja tarkasti tilitoimisto Marjut Uotilalta. Taloushallinto Helsingin ja muun Uudenmaan alueella toimii ammattilaisen avustuksella.

Taloushallinto Helsingissä ja Espoossa luotettavasti

Taloushallinto Helsingissä ja Espoossa toimii, kun asialla on osaava tilitoimisto. Tilitoimisto Marjut Uotilalla on pitkä kokemus taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Tarjoamme luotettavaa taloushallintopalvelua Helsingissä ja Espoossa vuosikymmenien kokemuksella.

Taloushallintopalvelussamme asiakkaan auttaminen on keskiössä. Meiltä saat kaiken, mitä yrityksesi taloushallinto tarvitsee, oli kyseessä sitten kirjanpito, veroasiat, palkanlaskenta tai talouskonsultointi.

Kun taloushallinto hoidetaan ammattilaisen toimesta, voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan rauhallisin mielin. Me Tilitoimisto Marjut Uotilalla ymmärrämme taloushallintopalvelujen merkityksen yrityksen menestykselle ja tarjoamme räätälöityjä palveluratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ole siis yhteydessä, kun taloushallinto Helsingissä ja Espoossa on ajankohtainen!

Taloushallinto Helsinki – Ulkoista taloushallintosi asiantuntijalle pääkaupunkiseudulla

Ammattitaitoisesti toteutettu taloushallinto on yksi yrityksen peruspilareista. Yrityksesi toimialasta riippumatta, laadukas taloushallinto on avain menestykseen. Taloushallintoa Helsingissä ja Espoossa tarjoava Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on täällä auttaakseen sinua kaikin puolin.

Meiltä taloushallinto Helsingin ja Espoon pien- ja mikroyrityksille. Olemme keskittyneet etenkin pääasiassa pienten yritysten taloushallintopalveluihin, ja meillä on asiakkaita aina yhden henkilön pienestä henkilöyhtiöstä suurten kansainvälisten julkisten osakeyhtiöiden suomalaisiin tytäryrityksiin. Meillä jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee asiakkaan ja asiakkaan liiketoiminnan ja osaa tarjota neuvoa ja vastauksia asiakkaan taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Taloushallinto Helsingissä luotettavasti Tilitoimisto Marjut Uotilalta. Taloushallintopalvelut ovat meidän alaamme. Taloushallinto Helsingin ja Espoon alueella onnistuu, kun asialla on ammattilainen. Taloushallinto Helsingissä luotettavalta toimijalta! Taloushallinto Helsingin alueella kannattaa hoitaa kuntoon ammattilaisen avulla.

Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

mikro

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 350 000 euroa
  • liikevaihto 700 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

pienyritys

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
  • liikevaihto 12 000 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Taloushallintopalvelut sisältävät

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Pidä kirjasi ajan tasalla ja täytä lain vaatimukset vaivattomasti.

Palkanlaskenta

Varmista, että työntekijöidesi palkat lasketaan oikein ja ajallaan.

Veroasioiden hoito

Me huolehdimme, että Alvit ja tuloverot on ilmoitettu verottajalle oikein ja ajallaan.

Yritysneuvonta

Annamme asiantuntevaa neuvontaa yrityksesi taloushallinnon kehittämiseen sekä tarpeisiin yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Sähköinen taloushallinto

Hyödynnä modernit työkalut ja paranna yrityksesi tehokkuutta.

Näin prosessi kanssamme etenee

1

Jos mahdollista tarkista valmiiksi yrityksesi keskimääräinen tositteiden määrä (myyntilaskut, ostolaskut, kuitit, matka- ja kululaskut) kuukausittain sekä palkansaajien lukumäärä. Näiden tietojen avulla tarjouksen antaminen ja sopivan ohjelmistoratkaisun miettiminen helpottuu huomattavasti. Taloushallinto Helsingin alueella ja muualla Suomessa onnistuu näppärästi.

2

Ole yhteydessä meihin ja kerro yllä mainittujen tietojen lisäksi yhtiösi perustiedot, ALV-ilmoitusjakso, tilikausi sekä mistä palveluista olet kiinnostunut. Näin osaamme tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa taloushallintoa.

3

Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa etkä ole vielä yritystä perustanut, ole suoraan meihin yhteydessä niin käymme yhdessä läpi tarvittavat toimenpiteet, mitä pitää ottaa huomioon. Mainitse tämä yhteydenotossasi.

4

Jos pääsemme sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen ja aloitamme yhteisen matkamme kohti sujuvaa taloushallintoa.

5

Asiakkuuden aloittamiseen liittyy monia velvoitteita sopimuksista tarvittavien valtuutuksien antamiseen ja asiakkaiden tunnistautumiseen. Meillä on näihin käytössä modernit työkalut, joten kaikki vaiheet voi hoitaa helposti sähköisesti omalta koneeltaan.

Säästä aikaa ja hermoja, anna yrityksesi taloushallinto asiantuntija hoidettavaksi

Kokemuksesta tiedämme, että yrittäjillä on lähes aina kiire oman liiketoiminnan pyörittämisessä ja hallinnolliset tehtävät hoidetaan, kun ehditään. Tarjoamme huoletonta taloushallintoa Helsingissä ja Espoossa yrityksille toimialasta riippumatta. Oli kyseessä sitten startup, perheyritys tai suurten konsernien tytäryritykset, meillä on laaja kokemus ja syvällinen ymmärrys eri toimialojen uniikeista vaatimuksista ja haasteista.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista taloushallintoa Helsingissä ja Espoossa. Yhdessä asiakkaan kanssa etsimme ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun yrityksesi erityisiä tarpeita. Tilitoimisto Marjut Uotilan asiantuntemuksella saat talousasiat kuntoon toimialasta riippumatta, jotta voit itse keskittyä yrityksesi varsinaiseen liiketoimintaan ja menestykseen.

Taloushallintopalvelut pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme taloushallintoa Helsingissä ja Espoossa kattavalla kokemuksella. Pääkaupunkiseudun toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa, jonne on helppo tulla niin omalla autolla, metrolla kuin myös linja-autolla tai vaikka polkupyörällä.

Tapiolan toimipisteeseemme Helsingin ja Espoon taloushallintoasiakkaidemme on helppo tuoda materiaaleja tai voimme pitää siellä myös henkilökohtaisia palavereita. Vaikka sähköiset ratkaisumme mahdollistavat asiakkaidemme palvelemisen maantieteellisestä sijainnista riippumatta pidämme myös henkilökohtaista suhdetta asiakkaisiimme erittäin tärkeänä parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen takaamiseksi.

Taloushallinto Helsinki ja Espoo – Ota yhteyttä

Taloushallinto Helsingin ja Espoon alueella rautaiselta ammattilaiselta. Osaavat kädet luovat menestystä, sama pätee myös, kun kyseessä ovat taloushallintopalvelut! Tilitoimisto Marjut Uotila tarjoaa käyttöösi kirjanpitoalan ammattilaiset, jotta taloushallintosi sujuisi ilman ongelmia. Taloushallinto Helsingin ja Espoon alueella hoituu meiltä paremmin kuin hyvin, mutta palvelemme toki kaikkialla Suomessa sijaitsevia yrityksiä.

Taloushallinto Helsingissä ja Espoossa toimii, kun asialla on ammattilainen. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten meidän kattavat taloushallintopalvelumme voivat hyödyttää juuri sinun liiketoimintaasi. Olemme täällä asiakkaitamme varten tarjoamassa laadukkaan taloushallinnon Helsingissä ja Espoossa!


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy