Autamme yritystäsi menestymään

Sähköinen taloushallinto auttaa pienyrityksiä

Sähköinen taloushallinto helpottaa yrityksesi rutiineja huomattavasti, kun sähköinen tilitoimisto on perustettu ja järjestelmää hyödynnetään oikein. Autamme yritystäsi menestymään vuosikymmenten vankan kokemuksen viitoittamana. Valitse sähköinen tilitoimisto, joka osaa asiansa, eli Tilitoimisto Marjut Uotila!

Sähköinen taloushallinto – Pyydä tarjous

Sähköinen tilitoimisto tuo helpotusta arkeen

Arvostatko vakautta, jatkuvuutta ja laatua? Niin arvostaa myös meidän sähköinen tilitoimistomme!

Sähköinen taloushallinto vapauttaa resursseja varsinaiseen työntekoon, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi täysipainoisesti. Sähköisen taloushallinnon ja sähköisen tilitoimiston ansiosta esimerkiksi laskujen tietoja ei tarvitse syöttää erikseen ja päällekkäiset työvaiheet loppuvat.

Sähköinen tilitoimisto Marjut Uotila on erikoistunut pienyritysten taloushallintoon jo vuodesta 1980, joten ymmärrämme hyvin pienyrittäjien haasteita. Ota yhteyttä sähköisen tilitoimiston Marjut Uotilan asiantuntijoihin, niin selvitetään, miten voimme parhaiten palvella yritystäsi. Oli kyseessä sitten sähköinen taloushallinnto, sähköinen tilitoimisto tai muu yrityksen kirjanpitoon liittyvä asia, meiltä löytyy vastaus.


”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”, Harri Kiukas kertaa.

Katso kaikki referenssit »

Sähköinen taloushallinto mobiilisovelluksen kautta. Sähköinen tilitoimisto tekee taloushallinnosta helpompaa ja sähköinen taloushallinto säästää aikaa.
Sähköinen tilitoimisto ja sähköinen taloushallinto helpottavat yrittäjän arkea.

Sähköinen taloushallinto ei ole sidottu aikaan tai paikkaan

Sähköinen taloushallinto on asiakkaan ja tilitoimiston yhteinen talousjärjestelmä, joka ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Pilvipalvelu vaatii toimiakseen vain selaimen ja nettiyhteyden.

Optimitilanteessa kaikki kirjanpitomateriaali on sähköistetty ja löytyy sähköisen taloushallinnon järjestelmästä. Asiakkaalla ja sähköisellä tilitoimistolla on yksi yhteinen taloushallintajärjestelmä, johon yrityksen kaikki talousasiat on keskitetty.

Sähköinen tilitoimisto – Ota yhteyttä

Procountor – Sähköinen tilitoimisto

Valtaosa sähköisen tilitoimistomme asiakkaista käyttää Procountor-taloushallintojärjestelmää. Järjestelmä sisältää muun muassa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn ja yrityksen reskontran. Järjestelmässä on omat osiot myös tiliotteille, matkalaskuille, palkanlaskennalle, kirjanpidolle sekä yrityksen talouden seurannalle. Myös ALV-, vero- ja työnantajasuoritukset lähetetään kootusti järjestelmästä eteenpäin asianmukaisille tahoille. Procountor-järjestelmän kautta sähköinen taloushallinto hoituu vaivattomasti!

Sähköisen tilitoimiston palvelut mahdollistavat reaaliaikaisen tarkastelun

Sähköinen tilitoimisto ja sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että voit tarkastella raportteja milloin ja missä vain. Näin yrityksen tietojen ja talouden seuranta helpottuu, ja sähköisen taloushallinnon raportit antavat suuntaa ja tukea ajantasaisille päätöksille.

010 422 8160   


Procountor sisältää mm. seuraavat osiot:

  • myynti- ja ostolaskutus
  • reskontra
  • tiliotteet
  • matkalaskut
  • palkanlaskenta
  • kirjanpito
  • raportit ja talouden seuranta.

Käyttökoulutus

Koulutamme asiakkaat Procountor-järjestelmän käyttöön ja toimimme teknisenä tukena osaamisemme rajoissa. Jos oma osaamisemme loppuu, vastaus löytyy ohjelman valmistajalta. Samalla, kun käymme ohjelmaa läpi asiakkaan kanssa, käymme läpi myös sähköisen tilitoimistomme toimintatapoja. Sähköinen tilitoimisto pyrkii löytämään yhteiset toimintatavat, jotka mahdollistavat sen, että sähköinen taloushallinto on mahdollisimman tehokasta molempien osapuolien kannalta.

Kuitit sähköisesti eTaskun tai Procountor sovelluksen avulla

eTasku ja Procountor Kuitit ovat käteviä mobiilisovelluksia, joiden avulla käteis- ja korttikuitit saadaan helposti sähköiseen muotoon. Sovellus lähettää kuitit automaattisesti sähköiseen taloushallintojärjestelmään tai kirjanpitäjälle.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa meillä myös sitä, että jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka hoitaa yrityksen kaikki talousasiat. Kun yksi kirjanpitäjä hoitaa yrityksen talousasiat kokonaisuudessaan, oppii hän tuntemaan yrityksen toimintatavat perusteellisesti. Henkilökohtainen kirjanpitäjä osaa myös ehdottaa asiakkaalle edullisia ratkaisuja ja ennakoida yrityksen tarpeita. Pitkä yhteistyösuhde hioo sähköisen tilitoimiston ja asiakkaan välisiä toimintatapoja paremmaksi sekä kehittää yrityksen toimintaa.

Autamme yritystäsi menestymään

Meillä on laaja kirjo asiakkaita eri toimialoilla, muun muassa rakennus- ja konsulttiyrityksiä. Olemme myös lukuisten kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryritysten taloushallintokumppani. Asiakassuhteemme ovat pääosin hyvin pitkäikäisiä ja asiakkaamme tyytyväisiä.  Tilitoimisto Marjut Uotila on sähköinen tilitoimisto, joka auttaa yritystäsi menestymään. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Kiinnostuitko sähköisen tilitoimistomme palveluista? Ota yhteyttä!

Olemme palvelleet vuosien aikana monen kokoisia asiakkaita erilaisilta aloilta. Tunnemme siis sähköisen tilitoimiston tarpeessa olevat yritykset. Suunnitellaan yhdessä juuri tarpeisiisi sopiva sähköisen taloushallinnon palvelukokonaisuus!

Yhteydenotto ja tiedustelut:

010 422 8160   

Ota yhteyttä lomakkeella!

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy