Autamme yritystäsi menestymään

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto helpottaa yrityksesi rutiineja huomattavasti, kun järjestelmää hyödynnetään oikein. Kuljemme kanssasi tässä ajassa ja autamme yritystäsi menestymään vuosikymmenten vankan kokemuksen viitoittamana.

Pyydä tarjous sähköisestä taloushallinnosta

Helpotusta arkeen ja työhön

Arvostatko vakautta, jatkuvuutta ja laatua? Niin mekin.

Sähköinen taloushallinto vapauttaa resursseja varsinaiseen työntekoon, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi täyspainoisesti. Esimerkiksi laskujen tietoja ei tarvitse syöttää erikseen ja päällekkäiset työvaiheet loppuvat.

Olemme erikoistuneet pienyritysten taloushallintoon jo vuodesta 1980 ja ymmärrämme hyvin pienyrittäjien haasteita. Ota yhteyttä, niin selvitetään, miten voimme parhaiten palvella yritystäsi.

Sähköinen taloushallinto ei ole sidottu aikaan tai paikkaan

Taloushallinto sähköisesti toteutettuna on asiakkaan ja tilitoimiston yhteinen talousjärjestelmä, joka ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Pilvipalvelu vaatii toimiakseen vain selaimen ja nettiyhteyden.

Optimitilanteessa kaikki kirjanpitomateriaali on sähköistetty ja löytyy järjestelmästä. Asiakkaalla ja tilitoimistolla on yksi yhteinen taloushallintojärjestelmä, johon yrityksen kaikki talousasiat on keskitetty.

Sähköinen taloushallinto mobiilisovelluksen kautta

Procountor-järjestelmä

Valtaosa asiakkaistamme käyttää Procountor-taloushallintojärjestelmää. Järjestelmä sisältää muun muassa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn ja yrityksen reskontran. Järjestelmässä on omat osiot myös tiliotteille, matkalaskuille, palkanlaskennalle, kirjanpidolle sekä yrityksen talouden seurannalle. Myös ALV-, vero- ja työnantajasuoritukset lähetetään kootusti järjestelmästä eteenpäin asianmukaisille tahoille. Procountor-järjestelmän kautta sähköinen taloushallinto hoituu vaivattomasti!

Sähköisen tilitoimiston palvelut mahdollistavat reaaliaikaisen tarkastelun

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että voit tarkastella raportteja milloin ja missä vain. Näin yrityksen tietojen ja talouden seuranta helpottuu, ja raportit antavat suuntaa ja tukea ajantasaisille päätöksille.

Ota meihin yhteyttä


Procountor sisältää mm. seuraavat osiot:

  • myynti- ja ostolaskutus
  • reskontra
  • tiliotteet
  • matkalaskut
  • palkanlaskenta
  • kirjanpito
  • raportit ja talouden seuranta.

Käyttökoulutus

Koulutamme asiakkaat Procountor-järjestelmän käyttöön ja toimimme teknisenä tukena osaamisemme rajoissa. Jos oma osaamisemme loppuu, vastaus löytyy ohjelman valmistajalta. Samalla, kun käymme ohjelmaa läpi asiakkaan kanssa, käymme läpi myös omia toimintatapojamme. Pyrimme löytämään yhteiset toimintatavat, jotka mahdollistavat sen, että sähköinen taloushallinto on mahdollisimman tehokasta molempien osapuolien kannalta.

Kuitit sähköisesti eTaskun tai Procountor sovelluksen avulla

eTasku ja Procountor Kuitit ovat käteviä mobiilisovelluksia, joiden avulla käteis- ja korttikuitit saadaan helposti sähköiseen muotoon. Sovellus lähettää kuitit automaattisesti sähköiseen taloushallintojärjestelmään tai kirjanpitäjälle.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa meillä myös sitä, että jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka hoitaa yrityksen kaikki talousasiat. Kun yksi kirjanpitäjä hoitaa yrityksen talousasiat kokonaisuudessaan, oppii hän tuntemaan yrityksen toimintatavat perusteellisesti. Henkilökohtainen kirjanpitäjä osaa myös ehdottaa asiakkaalle edullisia ratkaisuja ja ennakoida yrityksen tarpeita. Pitkä yhteistyösuhde hioo toimintatapoja paremmaksi ja kehittää yrityksen toimintaa.

Autamme yrityksiä menestymään

Meillä on laaja kirjo asiakkaita eri toimialoilla, muun muassa rakennus- ja konsulttiyrityksiä. Olemme myös lukuisten kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryritysten taloushallintokumppani. Asiakassuhteemme ovat pääosin hyvin pitkäikäisiä ja asiakkaamme tyytyväisiä.  Tilitoimisto Marjut Uotila yhdessä sähköisen taloushallinnon kanssa auttaa yritystäsi menestymään. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä juuri tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus!

Yhteydenotto ja tiedustelut:

010 422 8160   

Ota yhteyttä lomakkeella!

Procountor kultapartneri logo   Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen logo

Copyright © 2021 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy