Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981

Luotettavaa tilitoimistopalvelua alkumetreiltä asti

Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy:llä on sähköinen kirjanpito, tilinpäätökset ja veroasiat hoidossa Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:llä. Myös yrityksen myyntipuolta hoitavan Juuso Nordgrenin oman, aiemmin ammattilaisurheilun pyörittämiseen keskittynyt, JNRT Company Oy:n tilitoimistoasiat ovat olleet hoidossa samassa paikassa.

Nordgrenin mielestä luotettava ja toimiva tilitoimistoasiakkuus vapauttaa yrittäjän arjen olennaisimpien asioiden äärelle, kun kirjanpitoasiat ovat kunnossa.

Kontakti ensimmäisestä työpaikasta

Kun Juuson isä, Jukka Norgren, päätti aloittaa yrittäjän taipaleen, muisti hän ensimmäisen työpaikkansa tilintarkastuksia tehneen Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n ja otti yhteyttä heihin kirjanpitoasioiden ulkoistamiseksi.

Vuonna 2001 perustettu Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy on ollut siis jo kaksi vuosikymmentä asiakkaana. Miksi?

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista. Lisäksi he kertovat asiat sellaisella kielellä, että yrittäjä joka ei päivittäin ole kirjanpitoasioiden kanssa tekemisissä, ymmärtää mistä puhutaan”, Juuso Nordgren hymähtää.

Kuva rakennuksesta alhaalta ylöspäin

Kommunikaatio toimii

Asiakaspalvelu ja viestintä hoituvat tilitoimiston kanssa luontevasti ja monipuolisesti.

”Meillä on ollut sama henkilö heiltä nimettynä useamman vuoden ajan. Jos tulee jotain kysyttävää tai asiaa, hänelle voi soittaa koska vaan, ja aina saa ohjeistusta tai seuraavia askelmerkkejä asioihin. Kuukausittain on jotain tositteiden selvittelyä ja infon jakamista sähköpostitse.”

”Korona-aikana on ollut Teams-palaverejakin useamman kerran vuodessa. Kun meillä on oma toiminnanohjausjärjestelmä, mikä oli ihan uusi juttu tilitoimistolle, niin he halusivat opetella sen systeemin. Se on myös yksi tärkeä syy siihen, että ollaan pysytty samassa tilitoimistossa koko ajan, Norgren sanoo.

Stressivapaus kirjanpitoasioista

Asiakkuuden hyödyistä kysyttäessä Juuso Nordgren mainitsee ihan puhtaan taloudellisen hyödyn, mutta vähintään yhtä tärkeäksi hän nostaa toisen asian.

”Heidän kanssaan on ollut aina hyvä mieli asioida. Koskaan ei ole ollut mitään epäselvyyttä kirjanpitoasioissa, ulkopuolisen tarkastuksissakaan. Homma on toiminut tosi hyvin. Se vapauttaa omia työpäiviä olennaiseen tekemiseen, kun ei tarvitse stressata kirjanpitopuolesta ja siihen voi luottaa täysin.”

Entä kenelle voit suositella yritystä?

”Ihan kaikille kollegayrittäjille. Erityisesti vähän pienemmille ja keskisuurille, yrityksille jotka työllistävät 5-30 henkilöä. Firmat joissa toiminta on yrittäjävetoista. Kun yrittäjä itse on paljon päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa mukana. niin koen että sellaiselle yritykselle he soveltuvat äärimmäisen hyvin, Nordgren toteaa”

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy