Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Tilitoimisto Marjut Uotila hoitaa kirjanpidon Espoossa luotettavasti.

Tilitoimisto Espoo – Kirjanpitoa mikro- ja pienyrityksille

Etsitkö asiantuntevaa tilitoimistoa Espoossa? Tilitoimisto Marjut Uotila Oy tarjoaa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa tilitoimistopalvelua Espoon alueella toimiville pienyrityksille. Olemme erikoistuneet juuri mikro- ja pienyritysten tarpeisiin mukautettuun kirjanpitoon.

Asiakkaan palveleminen on käsite, joka kuvaa tilitoimistomme toimintaa. Luotettava tilitoimisto Espoossa tuo mielenrauhaa ja varmuutta taloushallintoon, ja meidän tehtävämme on asettaa sinun liiketoimintasi tarpeet etusijalle.

Tilitoimistomme Espoossa tarjoaa myös palkkahallinnon palvelut yrittäjän itselleen maksamista satunnaisista palkoista henkilökunnan kuukausi- ja tuntipalkkoihin sekä matkakuluihin. Palkkahallinnon asiantuntijamme palvelevat asiakasta niin työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä kuin lomapäivien kertymiseen liittyvistä kysymyksistä. Lisäksi työantajan vakuutuksiin yms. velvollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä voit aina kääntyä palkkatiimimme puoleen.

Luotettavan perheyrityksen tarjoamat tilitoimistopalvelut Espoossa

Jo vuodesta 1980 alkaen, Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on tarjonnut asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä tilitoimistopalvelua Espoossa, joka vastaa niin pienten toiminimiyrittäjien kuin myös kansainvälisten osakeyhtiöiden tarpeita luotettavasta taloushallintopalvelusta.

Tilitoimisto pienyrityksille Espoo -palvelumme kattaa kaikki lakisääteiset taloushallinnon tarpeet sekä tarjoamme pienyrityksille myös asiantuntemuksemme käyttöön kaikissa yrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä. Autamme kirjanpidossa Espoon alueella toimivia pieniä ja suuria yrityksiä.

Tilitoimisto Marjut Uotila

Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

mikro

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 350 000 euroa
  • liikevaihto 700 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

pienyritys

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
  • liikevaihto 12 000 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Näin prosessi kanssamme etenee

1

Jos mahdollista tarkista valmiiksi yrityksesi keskimääräinen tositteiden määrä (myyntilaskut, ostolaskut, kuitit, matka- ja kululaskut) kuukausittain sekä palkansaajien lukumäärä. Näiden tietojen avulla tarjouksen antaminen ja sopivan ohjelmistoratkaisun miettiminen helpottuu huomattavasti.

2

Ole yhteydessä meihin ja kerro yllä mainittujen tietojen lisäksi yhtiösi perustiedot, ALV-ilmoitusjakso, tilikausi sekä mistä palveluista olet kiinnostunut. Näin osaamme tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa palvelua.

3

Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa etkä ole vielä yritystä perustanut, ole suoraan meihin yhteydessä niin käymme yhdessä läpi tarvittavat toimenpiteet, mitä pitää ottaa huomioon. Mainitse tämä yhteydenotossasi.

4

Jos pääsemme sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen ja aloitamme yhteisen matkamme kohti sujuvaa taloushallintoa.

5

Asiakkuuden aloittamiseen liittyy monia velvoitteita sopimuksista tarvittavien valtuutuksien antamiseen ja asiakkaiden tunnistautumiseen. Meillä on näihin käytössä modernit työkalut, joten kaikki vaiheet voi hoitaa helposti sähköisesti omalta koneeltaan.

Luotettavan perheyrityksen tarjoamat tilitoimistopalvelut Espoossa

Jo vuodesta 1980 alkaen, Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on tarjonnut asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä tilitoimistopalvelua Espoossa, joka vastaa niin pienten toiminimiyrittäjien kuin myös kansainvälisten osakeyhtiöiden tarpeita luotettavasta taloushallintopalvelusta. Tilitoimisto pienyrityksille Espoo -palvelumme kattaa kaikki lakisääteiset taloushallinnon tarpeet sekä tarjoamme pienyrityksille myös asiantuntemuksemme käyttöön kaikissa yrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä.

Helposti saavutettavissa oleva tilitoimisto pienyrityksille Espoossa

Me Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:ssä hyödynnämme uusimpia sähköisen taloushallinon ratkaisuja tilitoimistomme asiakkaille, jotta kirjanpitopalvelumme säästäisi asiakaan aikaa sekä sujuvoittaisi arkea. Modernit ohjelmistotyökalumme, kuten Finagon Procountor, mahdollistavat nopean ja vaivattoman tilitoimistopalvelun Espoossa.

Asiakkaidemme käytössä ovat myös kätevät kuittisovellukset, joiden avulla arjen kirjanpito Espoossa sujuu entistä joustavammin. Tilitoimistomme Espoon toimipiste sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa ja toinen toimipisteemme löytyy Läntiseltä-Uudeltamaalta Lohjan Pusulasta.

Henkilökohtaista palvelua

Asiakkaan palveleminen on toimintamme kulmakiviä ja liiketoimintamme kantava voima. Jokaisella asiakkaallemme on henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee asiakasyrityksen toiminnan ja tavoitteet, jolloin pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin pohjautuvaa neuvontaa. Tilitoimisto Espoo -palvelumme varmistaa, että asiakkaanamme pystyt keskittymään omaan liiketoimintaasi ilman huolta taloushallinnon sujuvuudesta tai oikeellisuudesta.

Tilitoimistopalvelu Espoo: Yrittäjän Uskollinen Kumppani

Valitsemalla Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n, saat Espoossa enemmän kuin alan standardit täyttävän tilitoimistopalvelun. Tulet saamaan kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan juuri sinun yritystäsi menestymään. Olemme tilitoimisto Espoossa, joka ymmärtää, että sujuva ja ammattitaitoisesti hoidettu taloushallinto ei ole vain lukuja, vaan perusta menestyvälle liiketoiminnalle. Ole siis yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme, kun kirjanpito Espoon aluueella mietityttää!

Asiantunteva tilitoimisto Espoossa – Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Tilitoimisto Marjut Uotilaan ja keskustellaan, miten voimme parhaiten palvella sinun yritystäsi. Muutamme haasteet mahdollisuuksiksi – tältä näyttää ammattitaitoinen kirjanpito Espoossa!


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy