Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Tilitoimisto Helsinki - Tilitoimisto Marjut Uotila palvelee pienyrityksiä Helsingin ja Uudenmaan alueella. Tilitoimistopalvelu Helsingissä kattaa kaiken tarvitsemasi. Tilitoimisyomme Helsingissä auttaa kaikkia pienyrittäjiä.

Tilitoimisto Helsinki – Tilitoimistopalvelut pienyrityksille

Onko sinulla etsinnässä tilitoimisto Helsingissä? Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on kokenut tilitoimisto pienyrityksille Helsingissä. Olemme erikoistuneet tarjoamaan tarpeisiisi perustuvaa ja kattavasti suunniteltua kirjanpitopalvelua.

Ymmärrämme, että tilitoimistopalvelu herättää monia kysymyksiä pienyrittäjien keskuudessa. Siksi me tarjoamme helppoa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua Helsingissä, ja samalla tuomme mielenrauhaa taloudenhallintaasi. Meillä keskiössä on asiakkaan tarpeet ja luottamus. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeet.

Tarjoamme myös palkkahallinnon palvelut, oli sitten kyseessä yrittäjän itselleen maksama palkka tai henkilökunnan kuukausi tai tuntipalkat sekä mahdolliset palkkiot tai muut palkanluontoiset suoritukset. Palkkatiimiltämme saat neuvoja tarvittavista vakuutuksista, lomapäivien kertymisestä tai työehtosopimusten tulkinnasta. Palkkatiimimme hoitaa palkkoihin liittyvät ilmoitukset luotettavasti tulorekisteriin palkkojen laskemisen jälkeen.

Luotettava perheyritys palveluksessasi

Jo vuodesta 1980 olemme palvelleet lukemattomia asiakkaita, joiden luottamus on vahvistunut vuosien varrella. Olipa yrityksesi suuri tai pieni, tilitoimisto Helsingissä tarjoaa palveluita, jotka on juuri oikein mukautettu vastaamaan tarpeitasi. Meillä on asiakkaana niin pieniä yhden henkilön toiminimiyrittäjiä kuin suurten monikansallisten pörssiyhtiöiden suomalaisia tytäryrityksiä. Olemme täyden palvelun tilitoimisto pienyrityksille Helsingissä, ja meiltä saat lakisääteiset taloushallintopalvelut sekä talousneuvontaa, joka auttaa yritystäsi kasvamaan ja kukoistamaan.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, minkä ansiosta voit vakuuttua siitä, että toiminta on tiukasti lain mukaista ja tilitoimisto toimii taloushallintopalvelualan hyvän tavan mukaisesti.

Tilitoimisto Marjut Uotila tarjoaa tilitoimistopalvelut Helsingissä. Olemme ammattilainen tilitoimisto Helsingissä. Tarjoamme laadukkaat palvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

mikro

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 350 000 euroa
  • liikevaihto 700 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

pienyritys

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
  • liikevaihto 12 000 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Näin prosessi kanssamme etenee

1

Jos mahdollista tarkista valmiiksi yrityksesi keskimääräinen tositteiden määrä (myyntilaskut, ostolaskut, kuitit, matka- ja kululaskut) kuukausittain sekä palkansaajien lukumäärä. Näiden tietojen avulla tarjouksen antaminen ja sopivan ohjelmistoratkaisun miettiminen helpottuu huomattavasti.

2

Ole yhteydessä meihin ja kerro yllä mainittujen tietojen lisäksi yhtiösi perustiedot, ALV-ilmoitusjakso, tilikausi sekä mistä palveluista olet kiinnostunut. Näin osaamme tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa palvelua.

3

Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa etkä ole vielä yritystä perustanut, ole suoraan meihin yhteydessä niin käymme yhdessä läpi tarvittavat toimenpiteet, mitä pitää ottaa huomioon. Mainitse tämä yhteydenotossasi.

4

Jos pääsemme sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen ja aloitamme yhteisen matkamme kohti sujuvaa taloushallintoa.

5

Asiakkuuden aloittamiseen liittyy monia velvoitteita sopimuksista tarvittavien valtuutuksien antamiseen ja asiakkaiden tunnistautumiseen. Meillä on näihin käytössä modernit työkalut, joten kaikki vaiheet voi hoitaa helposti sähköisesti omalta koneeltaan.

Tilitoimisto Helsinki – Aina lähellä paikasta riippumatta

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on moderni tilitoimisto Helsingissä. Käytämme uusimpia sähköisen taloushallinnon työkaluja, jotta kirjanpito Helsingissä olisi sujuvaa ja aikaa säästävää kaikille yrityksille. Pääasiallisena ohjelmistona meillä toimii Finagon Procountor, joka on alan johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Suomessa. Meidän palvelumallimme mahdollistaa, että tilitoimistopalvelu Helsingissä ei ole sidottu fyysisiin toimipisteisiin. Digitaalisen maailman ansiosta voimme tarjota palveluitamme missä tahansa.

Tarjoamme sinulle tarpeisiisi parhaiten sopivia kuittisovelluksia, jolla kuitit ja tositteet saa älypuhelimella suoraan kuvattua tilitoimistolle, eikä kuittinippuja tarvitse koota ja toimittaa erikseen tilitoimistolle. Vaikka myös etäpalaverit asiakkaiden kanssa ovat toiminnassamme arkipäivää, haluamme myös tavata asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan kasvotusten, sillä henkilökohtainen suhde ja luottamus on tilitoimistomme toiminnassa kaiken perusta. Kyseessä onkin siis monipuolinen tilitoimistopalvelu Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä palveluksessasi

Me Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:ssä tarjoamme sähköiset tilitoimiston palvelut, jotka ylittävät perinteisen kirjanpidon. Strateginen lähestymistapamme tarkoittaa, että saat henkilökohtaiselta kirjanpitäjältäsi aina neuvontaa, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä yrityksesi taloudesta. Oli kyseessä sitten uuden yrityksen perustaminen tai pitkään toimineen yrityksen taloushallinnon tehostaminen, tilitoimistopalvelut Helsingissä ovat juuri sinua varten.

Tilitoimistopalvelu Helsingissä – Yrittäjän kumppani menestyvässä liiketoiminnassa

Valitsemalla meidät, Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n, saat enemmän kuin vain lakisääteistä tilitoimistopalvelua Helsingissä. Saat kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan sinua jokaisessa yrityksesi taloushallinnon vaiheessa. Ymmärrämme syvästi, että yrityksen taloushallinto vaatii luotettavaa ja osaavaa tilitoimistoa kumppanikseen – ja me olemme täällä tukeaksemme sinua joka askeleella.

Tilitoimisto Helsinki – Ota meihin yhteyttä jo tänään

Tilitoimistomme Helsingissä auttaa sinua jokaisessa kirjanpidon vaiheessa. Kattavan kokemuksemme ansiosta pystymme takaamaan, että kirjanpito Helsingissä ja muualla Suomessa toimiville yrityksille

Haluatko tietää lisää siitä, mitä tilitoimisto Helsingissä voi tarjota yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä tänään ja aloitetaan keskustelu siitä, kuinka voimme tukea sinun liiketoimintasi kasvua ja menestystä! Tilitoimisto Marjut Uotila Oy – luotettavaa kirjanpitoa Helsingissä.


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy