Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1981
Autamme yritystäsi menestymään
Tilitoimisto Marjut Uotila

Tilitoimisto Karkkila – Tilitoimistopalvelut pienyrityksille

Etsitkö kokenutta tilitoimistoa Karkkilassa? Tilitoimisto Marjut Uotila Oy on Karkkilan välittömässä läheisyydessä sijaitseva tilitoimisto Pusulassa, ja olemme erikoistuneet tarjoamaan pienyrityksien tarpeisiin perustuvaa suunniteltua kirjanpitopalvelua.

Me tarjoamme helppoa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua Karkkilassa ja tuomme osaamista yrityksesi taloudenhallintaan. Meillä keskiössä on asiakkaan tarpeet sekä luottamus. Meillä jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee asiakkaan liiketoiminnan ominaispiirteet ja tarpeet.

Palveluihimme kuuluvat taloushallintoasiakkaillemme myös palkkahallinnon palvelut, oli kyseessä sitten henkilökunnan kuukausi- tai tuntipalkat, yrittäjän palkka, mahdolliset palkkiot tai muut palkanluontoiset suoritukset. Palkkatiimiltämme saat neuvoja tarvittavista vakuutuksista, lomapäivien kertymisestä tai työehtosopimusten tulkinnasta. Palkkatiimimme hoitaa palkkoihin liittyvät ilmoitukset luotettavasti tulorekisteriin palkkojen laskemisen jälkeen.

Luotettava perheyritys palveluksessasi

Jo vuodesta 1980 olemme palvelleet lukemattomia asiakkaita, joiden luottamus on vahvistunut vuosien varrella. Olipa yrityksesi suuri tai pieni, tarjoamme tilitoimisto Karkkilan palveluita, jotka on juuri oikein mukautettu vastaamaan tarpeitasi. Meillä on asiakkaana kaikenkokoisia pienyrityksiä useilta eri toimialoilta. Meille ovat tuttuja niin rakennusalan, valmistavan teollisuuden kuin myös kaupanalan ominaispiirteet. Olemme täyden palvelun tilitoimisto pienyrityksille, ja meiltä saat lakisääteiset taloushallintopalvelut sekä talousneuvontaa, joka auttaa yrityksesi hyvinvoinnissa.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jolloin asiakkaamme voivat vakuuttua siitä, että toiminta on tiukasti lain mukaista ja tilitoimisto toimii taloushallintopalvelualan hyvän tavan mukaisesti.

Tilitoimisto Marjut Uotila

Ydinosaamistamme on pien- ja mikroyritysten taloushallinto

mikro

Yritys on mikroyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 350 000 euroa
  • liikevaihto 700 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 10 henkilöä.

pienyritys

Yritys on pienyritys, kun päättyneellä ja sitä edellisellä tilikaudella ylittyy enintään yksi seuraavista kolmesta raja-arvosta:

  • taseen loppusumma 6 000 000 euroa
  • liikevaihto 12 000 000 euroa
  • tilikauden aikana palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä.

Näin prosessi kanssamme etenee

1

Jos mahdollista tarkista valmiiksi yrityksesi keskimääräinen tositteiden määrä (myyntilaskut, ostolaskut, kuitit, matka- ja kululaskut) kuukausittain sekä palkansaajien lukumäärä. Näiden tietojen avulla tarjouksen antaminen ja sopivan ohjelmistoratkaisun miettiminen helpottuu huomattavasti.

2

Ole yhteydessä meihin ja kerro yllä mainittujen tietojen lisäksi yhtiösi perustiedot, ALV-ilmoitusjakso, tilikausi sekä mistä palveluista olet kiinnostunut. Näin osaamme tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa palvelua.

3

Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa etkä ole vielä yritystä perustanut, ole suoraan meihin yhteydessä niin käymme yhdessä läpi tarvittavat toimenpiteet, mitä pitää ottaa huomioon. Mainitse tämä yhteydenotossasi.

4

Jos pääsemme sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen ja aloitamme yhteisen matkamme kohti sujuvaa taloushallintoa.

5

Asiakkuuden aloittamiseen liittyy monia velvoitteita sopimuksista tarvittavien valtuutuksien antamiseen ja asiakkaiden tunnistautumiseen. Meillä on näihin käytössä modernit työkalut, joten kaikki vaiheet voi hoitaa helposti sähköisesti omalta koneeltaan.

Tilitoimisto Karkkila – Aina lähellä paikasta riippumatta

Tilitoimisto Marjut Uotila Oy käyttää uusimpia sähköisen taloushallinnon työkaluja, jotta kirjanpito Karkkila on sujuvaa ja aikaa säästävää. Pääasiallisena ohjelmistona meillä on Finagon Procountor, joka on alan johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Suomessa. Olemme Procountorin auktorisoima Platina-tason tilitoimisto ja meillä on yli vuosikymmenen kokemus sähköisen taloushallinnon ratkaisuista. Meidän palvelumallimme mahdollistaa, että tilitoimistopalvelu Karkkila ei ole sidottu fyysisiin toimipisteisiin; digitaalisen maailman ansiosta voimme tarjota palveluitamme missä tahansa.

Meillä on tarjota asiakkaille asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia kuittisovelluksia, jolla kuitit ja tositteet saa älypuhelimella suoraan kuvattua tilitoimistolle eikä kuittinippuja tarvitse koota ja toimittaa erikseen tilitoimistolle. Vaikka myös etäpalaverit asiakkaiden kanssa ovat toiminnassamme arkipäivää haluamme myös tavata asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan kasvotusten, sillä henkilökohtainen suhde ja luottamus on tilitoimisto Karkkila – toiminnassa kaiken perusta.

Toimipisteemme sijaitsevat Pusulassa, parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Karkkilasta sekä Espoon Tapiolassa.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä palveluksessasi

Me Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:ssä, tarjoamme henkilökohtaista yrittäjien tarpeista lähtevää tilitoimisto Karkkila-palvelua. Asiakaslähtöinen palvelumme tarkoittaa, että saat henkilökohtaiselta kirjanpitäjältäsi aina neuvontaa, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä yrityksesi taloudesta. Oli kyseessä sitten uuden yrityksen perustaminen tai pitkään toimineen yrityksen taloushallinnon tehostaminen, tilitoimisto Karkkila palvelumme ovat sinua varten.

Tilitoimisto pienyrityksille Karkkilassa – yrittäjän kumppani menestyvässä liiketoiminnassa

Valitsemalla meidät, Tilitoimisto Marjut Uotila Oy:n, saat enemmän kuin vain lakisääteistä tilitoimistopalvelua. Saat kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan sinua jokaisessa yrityksesi taloushallinnon vaiheessa. Ymmärrämme syvästi, että yrityksen taloushallinto vaatii luotettavaa ja osaavaa tilitoimistokumppania – ja me olemme täällä tukeaksemme sinua joka askeleella.

Ota meihin yhteyttä jo tänään

Haluatko tietää lisää siitä, mitä tilitoimisto Karkkila voi tarjota sinun yrityksellesi. Ota meihin yhteyttä tänään ja aloitetaan keskustelu siitä, kuinka voimme tukea sinun liiketoimintasi kasvua ja menestystä. Tilitoimisto Marjut Uotila Oy – luotettavaa kirjanpitoa Karkkilassa.


Referenssejämme

Ruokailutila odottaa syöjiä

”Jos eteen tulee oikein kiireellinen asia niin soitan ja yleensä aina tavoitan jonkun. Muissa tapauksissa laitan viestiä sähköpostitse ja jos ei ala tulla vastausta asiaan jonka tarvitsen tietää, soitan perään. Yleensä asiat saa ratkottua hyvinkin nopeasti.”

Jarno Pirhonen
Toimitusjohtaja, Rakennusliike PL Concept Oy
Lue lisää »
Neuvotteluhuone

”Yritys ei ollut liian pieni eikä liian iso, vaan sopivan kompakti meidän toiminnan tarpeisiin. Eli ei haluttu pörssiyritystä vaan sopivan notkea ja joustava toimija, jollaisia me itsekin olemme. Samanoloisen tilitoimiston kanssa oli helppoa lähteä yhteistyöhön”

Harri Kiukas
Toimitusjohtaja, Avconcept Oy
Lue lisää »
KLT-rakenteen rakennus

”Koen, että meillä on samanlaiset arvomaailmat. Olemme molemmat perheyrityksiä, jo useammassa sukupolvessa. On olemassa tietynlainen maanläheinen ja samanlainen maailmankatsomus tähän yrittämiseen ja työelämään. Eli ollaan niin sanotusti samalla sivulla kaikista asioista.”

Juuso Nordgren
Myynti, Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy
Lue lisää »

Ota yhteyttä

010 422 8160
info@ttmu.fi

Palvelemme arkisin klo 8-16

Palkkahallinto
010 422 8169
ani.hermunen@ttmu.fi

Isännöinti / taloyhtiöt
010 422 8165
outi.huttula@ttmu.fi

Toimipisteet

Espoon toimipiste
Pohjantie 2C 78
02100 ESPOO
Katso kartalla »

Pusulan toimipiste
Rantatie 20
03850 Pusula
Katso kartalla »

Procountor tilitoimisto platina logo

Procountor auktorisoitu osaajaTaloushallintoliiton auktorisoima logo

Copyright © 2024 Tilitoimisto Marjut Uotila Oy